3D nyomtatás árak

Az itt felsorolt árak tájékoztató jellegűek, konkrét munkáknál mindig az árajánlatban megadott árak a mérvadóak!

Nyomtatás: 1000 Ft. +Áfa/óra (perc alapon elszámolva)
Tervezés, design: Az első óra ingyenes! Utána 4000 Ft + Áfa/óra (10 perces időközönként elszámolva)
Utómunkálat: 3000 Ft + Áfa/ megkezdett óra
Kedvezmények: Visszatérő vevőknek 10%, 10 000 Ft. feletti megrendelésre 10%. Nagy értékű, illetve rendszeres megrendelésekre egyedi ajánlat alapján.

Mi fér bele egy órába?

Tervezés, design: Egyszerűbb alakzatok, egyszerű tárgyak megrajzolása általában csak néhány percet vesz igénybe. Az olyan modellek elkészítése, amelyekben több szabálytalan görbe, ív van, eltarthat egy óráig is. Bonyolult tárgyak, amelyek sok alkatrészből állnak, több órát is igénybe vehetnek.
Utómunka: A kész modellek csiszolása, lesimítása tartozik ide. Általában nem tart tovább egy óránál - ha egyáltalán szükség van rá.
Nyomtatás:Ezt a legnehezebb megmondani, mert sok dologtól függ. Kicsit több, mint egy óra alatt ki lehet például nyomtatni egy 4x4x4 cm-es tömör kockát, 10%-os kitöltöttséggel, 0,2mm vastagságú rétegekkel. De 20%-os kitöltöttséggel, 1mm-es rétegvastagsággal már 3 óra.
Sok függ attól, hogy mire fogjuk használni a tárgyat, mennyire kell keménynek, rugalmasnak, ellenállónak lennie. De az sem mindegy, hogy mennyire egyszerű, vagy összetett a tárgy. Igazából mi sem tudjuk megmondani addig, amíg el nem készítjük a modelljét, és le nem szimuláljuk a nyomtatást.
De azért, hogy nagyjából be lehessen lőni, milyen nagyságrendekről van szó, a Facebook oldalunkra folyamatosan töltünk fel modelleket, és megadjuk, melyiket mennyi ideig tart kinyomtatni.